Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paramount en Cruise sluiten overeenkomst

Shownieuws

Paramount Pictures en Tom Cruise zijn het eens geworden over de kosten van 'Mission Impossible 3'. De opnamen beginnen volgende maand in Italië.

Paramount Pictures en Tom Cruise zijn het eens geworden over de kosten van 'Mission impossible 3'. De overeenkomst kon worden getekend nadat Cruise instemde met aanpassingen in zijn aandeel in de winst. Cruise is niet alleen hoofdrolspeler, maar tevens producent van de film.

Een woordvoerder van Paramount zegt dat alle partijen tevreden zijn. "Toms geschiedenis met Paramount heeft ervoor gezorgd dat dit één van de meest succesvolle samenwerkingen in Hollywood is." De opnamen van de derde Mission impossible film gaan volgende maand in Italië van start. De film gaat naar verwachting 150 miljoen euro kosten.

De vriendin van Cruise, Katie Holmes, zal op de set aanwezig zijn om haar vriend gezelschap te houden. Het is onbekend of ze ook in de film te zien zal zijn. Vrienden van Holmes willen de actrice niet meer zien sinds ze zich onder druk van Cruise heeft aangesloten bij de Scientology Church.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen