Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Personeelsadvertentie Talpa

Columns

Per heden zijn er vijf vacatures bij Talpa TV: Geluidstechnicus (m/v) De geluidstechnicus draagt zorg voor een fatsoenlijk geluid om te voorkomen dat de kijker van een foebelwedstrijd wordt geïrriteerd door een slecht afgeregelde microfoon (niveau: Radio De Blauwe Tegel). Hierbij dient ook te worden gelet op de hoeveelheid bass die in het uitgezonden signaal zit.

Medewerker Traffic (m/v)
Als medewerker Traffic dient u in staat te zijn om reclameblokken tijdens voetbalwedstrijden fatsoenlijk in te plannen en de exacte lengte van de blokken voortijdig aan de regie te communiceren. Dit om te voorkomen dat, door verschillende gevalletjes miscommunicatie, een reclameblok nog loopt terwijl de tweede helft van een live uitgezonden foebelwedstrijd al is begonnen.

Medewerker Verbindingen (m/v)
De medewerker verbindingen draagt zorg voor een fatsoenlijke satellietverbinding met de lokatie waar een foebelwedstrijd wordt gespeeld. Hij of zij zorgt onder andere voor een betrouwbare satellietverbinding met voldoende bandbreedte zodat foebellers er ook als foebellers uit zien en niet als een verzameling pixels. De verbinding dient daarnaast goed te zijn ingeregeld en de ontvangende satellietschotel is uiteraard goed op de satelliet gericht, teneinde stotterend en zelfs geheel wegvallend beeld zoveel mogelijk te voorkomen.

Medewerker Graphics (m/v)
Als medewerker graphics draagt u zorg voor accurate informatie aan de kijker tijdens een foebelwedstrijd. U zorgt er voor dat de juiste tussenstand in beeld verschijnt en u bent intelligent genoeg om het onderscheid tussen een afgekeurde goal en een echte goal te kunnen maken. U herkent daarnaast feilloos een buitenspelsituatie en kijkt goed wat de scheidsrechter van dienst gebaart.

Receptioniste (v)
Aangezien onze vorige receptioniste te oud werd (oh, sorry, dat mogen we niet roepen, is namelijk leeftijdsdiscriminatie) zoeken we een nieuwe. Uw competenties zijn niet belangrijk, uw uiterlijk wel. Een grondige vleeskeuring maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Reacties
U kunt niet reageren op deze personeelsadvertenties. Ze zijn namelijk fake. Honderd procent ontsproten uit de zieke fantasie van uw columnist. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet aangeraden: u zet uzelf voor lul.

Michiel v Diesen.

Gerelateerde Artikelen