Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keanu Reeves getrouwd

Shownieuws

Keanu Reeves is in alle stilte getrouwd met zijn verloofde Autumn Macintosh. De acteur en zijn vriendin gaven elkaar tijdens een geheime ceremonie het jawoord.

Keanu Reeves is onlangs in alle stilte getrouwd met zijn verloofde Autumn Macintosh. De acteur en zijn vriendin gaven elkaar tijdens een geheime ceremonie in het stadhuis van Los Angeles het ja-woord.

Een bekende van het stel zegt tegen de Daily Star dat Reeves en Macintosh zonder al te veel poespas en vooral 'simpel' wilde trouwen. Daarom kozen zij voor een rustige ceremonie waarbij alleen familie en naaste vrienden aanwezig waren. "Ze wilden geen oproer en mediahysterie. Na de huwelijksvoltrekking zijn we naar een klein restaurant in de stad gegaan. Heel simpel en chique."

De 40-jarige Matrix-acteur en zijn 39-jarige geliefde kennen elkaar tien jaar, maar hebben pas een klein jaar een relatie. Ze hebben hun huwelijk aan de wereld bekendgemaakt door het nachtleven in te duiken en zich aan iedereen voor te stellen als man en vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen