Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Duran Duran deze zomer de studio in

Shownieuws

De Britse veteranen rockband Duran Duran begint deze zomer met het maken van een nieuw album. Het wordt de opvolger van het comeback-album 'Astronaut' uit 2004.

De Britse veteranenrockband Duran Duran begint deze zomer met het maken van een nieuw album. Het wordt de opvolger van het comebackalbum 'Astronaut' uit 2004. Dit zegt keyboardspeler Nick Rhodes tegen Billboard. De band begint met een reeks schrijfsessies van augustus tot half december, om in januari de studio in te gaan. De plannen zijn het nieuwe album volgend jaar zomer uit te brengen.

Hoewel het project zich nog in een pril stadium bevindt, zijn de bandleden al op zoek naar producenten om mee samen te werken. "Ik heb er van genoten met Dallas Austin aan een paar nummers te werken", zegt Rhodes. "Hij had superveel energie en het was prettig hem om me heen te hebben. Ik vind het prettig te werken met een 'groove-master'."

Simon LeBon, John Taylor, Andy Taylor, Roger Taylor en Nick Rhodes besloten in 1985 uit elkaar te gaan. De band besloot in 2002 weer een album te maken. 'Astronaut' vormt de aanleiding om in augustus op tournee te gaan in Amerika. Op dit moment toert de band door Europa.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen