Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Glamourprijzen voor Hatcher en Usher

Shownieuws

Teri Hatcher en Usher zijn dinsdagavond in de prijzen gevallen tijdens de 'Women of the Year Awards' van het Britse 'Glamour Magazine' in Londen.

Actrice Teri Hatcher en r&b-zanger Usher zijn dinsdagavond in de prijzen gevallen tijdens de 'Women of the Year Awards' van het Britse 'Glamour Magazine' in Londen. Hatcher sleepte twee awards in de wacht in de categorie 'Beste actrice van het jaar' en de 'Editor's special award'. Usher was de enige man die een award kreeg tussen alle vrouwelijke sterren. Hij ging naar huis met de award voor 'Man van het jaar'.

De 26-jarige Usher vond het een dubbele eer dat hij deze prijs in ontvangst mocht nemen. "Het is echt een monumentale dag in mijn leven. Mijn foto op de cover was de eerste keer dat een zwarte man de cover sierde van dit magazine en dan win ik ook nog eens deze award", legde hij uit aan de BBC.

De 41-jarige Hatcher, die in de tv-serie 'Desperate housewives' de alleenstaande moeder Susan Mayer speelt, kan haar geluk niet op. "Ik heb een ongelooflijk jaar achter de rug met het succes van de serie. Ik hoop dat ik andere mensen heb geïnspireerd en laten zien dat je nooit weet wat je te wachten staat in het leven. Je krijgt altijd een tweede kans zoals ik", vertelde Hatcher blij.

De actrice start in juli met de opnames van de tweede serie van 'Desperate housewives'. "Ik ben heel erg benieuwd, want ik weet ook nog helemaal niet wat er gaat gebeuren in de serie", legde zij uit. Ook gaf ze nog wat 'Glamour'-tips."Glamour zit van binnen. Het begint met een innerlijke rust, prestatie, schoonheid en gulheid. En daarna komt de glamour vanzelf naar buiten", aldus Hatcher.

'Sex and the city'-actrice Kim Catrall won deze avond een award voor beste theateractrice voor haar rol in het toneelstuk 'Whose life is it anyway'. Zangeres Natasha Beddingfield mocht de award in ontvangst nemen voor beste solo artiest van het jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen