Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan wil serieus genomen worden

Shownieuws

Lindsay Lohan zegt dat ze genoeg heeft van alle feestjes en in een serieuze film wilt spelen. Ze is gekwetst over hoe de bladen over haar schrijven.

Lindsay Lohan heeft genoeg van alle feestjes. Ook wil zij in een serieuze film spelen. De tiener, die vorige week op de MTV-Awards de prijs kreeg voor beste actrice voor haar rol in 'Mean Girls', is gekwetst over de manier waarop zij in de bladen wordt afgeschilderd. De 18-jarige actrice zou volgens hen het ene feestje na het andere afstruinen en niet vies zijn van een drankje.

Lohan, wiens breuk met haar geliefde WilmerValderrama en de scheiding van haar ouders uitgebreid in de bladen is besproken, zegt nu genoeg te hebben van de berichtgeving. "Ik wil dat Hollywood mij serieus neemt." Ook begrijpt de actrice niet waarom de bladen hebben verzuimd te melden dat zij niet meer uitgaat tot in de late uurtjes. Lohan zegt dat de 'clubscene' in Los Angeles en New York het al geruime tijd zonder haar moet doen.

De ster zegt ook dat het haar droom is in een serieuze film te gaan spelen. Zij denkt hierbij aan de rol van Ann-Margret in de aankomende remake van de film 'Kitten with a whip' uit 1964. Deze film gaat over een veroordeelde die op brutale wijze uit de gevangenis breekt, brand sticht, en een politicus ontvoert om naar Tijuana te ontsnappen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen