Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gernandt en Schuurmans vechten om rol

Shownieuws

Tygo Gernandt en Daan Schuurmans vechten om de rol van Herman Brood in de nieuwe film over het leven van de muzikant.

Tygo Gernandt en Daan Schuurmans vechten om de rol van Herman Brood in de film over het leven van de muzikant. Met nog vier andere acteurs strijden zij om de hoofdrol in 'Wild romance'. De voormalige manager van Herman Brood, Koos van Dijk, zegt dit in een interview met Glossip tv. Van Dijk vindt het belangrijk dat de acteur die het uiteindelijk wordt, 'superdun' is.

De regie van 'Wild romance' is in handen van Jean van de Velde. Hij maakt de uiteindelijke keuze. De regisseur heeft het er volgens Van Dijk moeilijk mee. "Het is geen gemakkelijke klus om iemand te casten die Herman kan spelen, omdat diegene echt een karakter moet gaan neerzetten."

Xandra Brood, de ex-vrouw van Herman, liet enkele weken geleden weten dat ze Di-rect gitarist Spike een geschikte kandidaat vindt voor de rol van Herman. Van Dijk zegt dat de voorkeur uitgaat naar een acteur en niet naar een muzikant. Hij laat weten dat de nummers allemaal geplaybackt worden, omdat de muziek in de originele staat moet worden behouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen