Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Antje Monteiro duikt de studio in met Henk Westbroek

Shownieuws

Antje Monteiro gaat een nummer opnemen van Henk Westbroek. "We zijn nog een beetje aan het uitproberen, maar het voelt goed", zegt de zangeres.

Zangeres Antje Monteiro gaat een nummer opnemen van zanger en componist Henk Westbroek. "Hij heeft voor mij een nummer geschreven en we duiken binnenkort de studio in om het op te nemen", vertelt Monteiro aan Novum Nieuws. "We zijn nog een beetje aan het uitproberen, maar het voelt goed."

Het is niet de eerste keer dat Westbroek een nummer schrijft voor een bekende zangeres. Voor Ruth Jacott schreef hij eerder de hits 'Vrede' en 'Rad van Fortuin'. Maar ook Linda de Mol, Marcel de Groot en Herman van Veen namen de afgelopen jaren composities van hem op.

De 36-jarige Monteiro, die naast haar zangcarrière het populaire tv-programma 'Het gevoel van' presenteert, was niet enthousiast over het aanbod aan musicals dat maandagavond op de musical awards voorbijkwam. "Ik heb niet één rol voorbij zien komen, die ik graag zou willen spelen", legt Monteiro uit. "Bovendien ben ik meer een popzangeres dan een musicalzangeres. Daarom was mijn rol in 'Aida' ook zo geweldig, want toen mocht ik nummers zingen van Elton John."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen