Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stanley Burleson laat trukendoos dicht

Shownieuws

Het gebruiken van eigen emoties en niet de trucendoos optrekken, zo sleepte Stanley Burleson de musical award voor beste mannelijke hoofdrol in de wacht.

Het gebruiken van eigen emoties en niet de trucendoos optrekken, dat is hoe Stanley Burleson de musical award voor beste mannelijke hoofdrol in de wacht sleepte. Burleson won maandagavond tijdens de John Kraaijkamp Musical Awards 2005 voor de tweede keer, nu voor zijn rol van Giorgio in de musical 'Passion'. "Ik had het gevoel dat ik Stanley speelde – weliswaar in Italië in 1800, maar toch."

"Zo'n prijs is een kers op de taart maar niet het allerbelangrijkste", zegt Burleson tegenover Novum Nieuws. Het voornaamste is dat je voelt dat je het talent hebt om uit te groeien tot een echte musicalster. "Voor mij is het slagen van de productie het belangrijkst. Verder weet ik al dat ik privé gelukkig ben en al een prijs heb." Het beeldje komt 'heel traditioneel' op de schoorsteenmantel te staan.

De winnares van de prijs voor de beste vrouwelijke hoofdrol, Vera Mann, denkt dat ze prijs te danken heeft aan het feit dat ze haar rollen uitkiest op intuïtie. "Ik kies uit wat me het meest aanspreekt, niet op wat ik denk dat het meest succes zal hebben." Dat ze het felbegeerde beeldje voor de derde keer wint vindt ze wel een beetje gênant tegenover haar collega's. "Het eerste wat ik zei was: 'Sorry, ik kan er ook niks aan doen. Maar ik ben stiekem ook heel trots en opgelucht. En ongelooflijk ontroerd!."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen