Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elizabeth Hurley wil Victoria Beckham als bruidsmeisje

Shownieuws

Actrice Elizabeth Hurley heeft Posh Spice Victoria Beckham gevraagd om haar bruidsmeisje te worden tijdens haar huwelijk dit jaar met verloofde Arun Nayar.

Actrice Elizabeth Hurley, de ex van acteur Hugh Grant, heeft zangeres Victoria Beckham gevraagd om haar bruidsmeisje te worden tijdens haar huwelijk later dit jaar met verloofde Arun Nayar. Posh Spice is erg blij met het nieuws.

"Elizabeth vroeg aan mij of ik haar bruidsmeisje wilde zijn als ze gaat trouwen", zegt Beckham in The Sun. "Ik riep lachend tegen haar dat ze mij zeker in een truttige outfit gaat hijsen met platte schoenen. Ze moest er erg om lachen."

Hurley heeft ook bekend dat ze ongelooflijk ziek wordt als ze een voet zet in India, het thuisland van haar verloofde. De 39-jarige actrice is zo allergisch voor het eten en water in India. "Ik draag een flanellen doek om mond als ik ga douchen", zegt Hurley in de Britse krant Daily Mail. "Als ik de make-up van mijn gezicht haal, dan zorg ik ervoor dat het water niet mijn lippen raakt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen