Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elvis gezocht in wereldwijde televisietalentenjacht

Shownieuws

Het Elvis Presley museum in Las Vegas gaat vanaf 8 augustus op zoek naar de beste Elvis-imitator. De wereldwijde Elvis-talentenjacht is op televisie te volgen.

Het Elvis Presley museum in Las Vegas gaat op zoek naar de beste Elvis-imitator. De wereldwijde talentenjacht is in diverse landen op televisie te volgen. De winnaar krijgt een lucratief contract. Onbekend is of het programma ook in Nederland is te zien.

De eerste auditie vindt plaats in het Amerikaanse Vegas op 8 en 9 augustus. Na deze open auditie houdt het museum wedstrijden in onder meer Madrid, Moskou, Honolulu en Peking. In zestien afleveringen worden de deelnemers beoordeeld op hun vocale talent, uiterlijke verschijning en aanwezigheid op het podium.

De artiest die wint, neemt 'If I'd only brought her roses', geschreven door Elvis Presley en Paul Terry King, op. Dit nummer is nooit uitgebracht op plaat en de verwachting is dat het snel een internationale hit wordt.

Het museum in Las Vegas bezit authentieke attributen van de King met een waarde van meer dan zes miljoen dollar (bijna vijf miljoen euro). Elvis-A-Rama heeft eerder dit jaar de helft van de rechten van het nummer 'If I'd only brought her roses' gekocht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen