Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Veerkampjes naar 'Shownieuws'

Shownieuws

De Veerkampjes' gaan door. Vanaf 1 augustus zijn de belevenissen van de familie Veerkamp te zien bij het SBS 6-programma 'Shownieuws'.

'De Veerkampjes' gaan door. Vanaf 1 augustus zijn de belevenissen van de familie Veerkamp te zien bij het SBS 6-programma 'Shownieuws'. De rasechte Amsterdammers Hanny, Ton en Nel zijn bekend geworden door het programma 'Man bijt hond'. Het programma van de NCRV liet vorige maand weten te stoppen met de reallife soap van de Amsterdamse familie.

In de serie is Hanny Veerkamp het middelpunt in huize Veerkamp. Ze woont samen met haar echtgenoot Ton en haar moeder Nel. Hanny is uitbundig, lief, zorgzaam, openhartig en erg op haar uiterlijk. Conny Breukhoven ziet ze als haar rolmodel.

Ton is het rustpunt van de familie. Hij houdt er niet van in de belangstelling te staan. Ook hoeft hij niet zozeer met zijn hoofd op de televisie. Sinds Hanny en hij de broodjeszaak hebben verkocht werkt hij weer als taxichauffeur. Nel, de moeder van Hanny, is 75 jaar en een echte levenslustige Amsterdamse vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen