Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamai wint musical award aanstormend talent

Shownieuws

Idols-winnaar Jamai Loman won maandagavond tijdens de uitreiking van de John Kraaijkamp Musical Awards 2005 de prijs voor aanstormend talent.

Idols-winnaar Jamai Loman heeft maandag tijdens de uitreiking van de John Kraaijkamp Musical Awards 2005 de prijs voor aanstormend talent gewonnen. Hij kreeg de award voor zijn rol in de musical 'Hello Dolly'. De uitreiking vond plaats in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Stanley Burleson ging naar huis met de prijs voor de beste mannelijke hoofdrol in een grote musical en Vera Mann mocht de prijs voor de beste vrouwelijke hoofdrol in een grote musical in ontvangst nemen. Beide musicalsterren spelen in de grote musical 'Passion'. Deze musical, zeven keer genomineerd, ging uiteindelijk naar huis met drie beeldjes.

'Pippi Langkous' mocht zich maandag de grote winnaar noemen. Met vijf John Kraaijkamp Musical Awards sleepte de musical de meeste prijzen in de wacht. De productie ontving de prijs voor de beste vrouwelijke hoofdrol, vertolkt door Veerle Baetens, beste mannelijke bijrol, beste vrouwelijke bijrol en beste creatieve prestatie in een kleine musical. Ook nam 'Pippi Langkous' de ANWB Publieksprijs in ontvangst.

Jos Brink en Frank Sanders namen gezamenlijk de 'Cubus Oeuvre Award 2005' in ontvangst. De prijs voor beste inhoudelijke creatie ging dit jaar naar twee musicals. Regisseurs Paul Eenens kreeg de award voor 'Passion' en Dick Hauser voor 'De Jantjes'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen