Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson heeft last van zijn rug

Shownieuws

Michael Jackson heeft zich zondagmiddag met rugklachten gemeld bij de afdeling spoedeisende hulp van een ziekenhuis niet ver van zijn landgoed Neverland.

Michael Jackson heeft zich zondagmiddag met rugklachten gemeld bij de afdeling spoedeisende hulp van een ziekenhuis niet ver van zijn landgoed Neverland. Zondagavond verliet hij het ziekenhuis weer. Zijn woordvoerster Raymone Bain heeft dat bekendgemaakt.

De rugklachten speelden al eerder op tijdens het proces van Jackson, waarin de King of Pop wordt beschuldigd van misbruik van een 13-jarige jongen. Door de stress van het proces zouden de klachten zijn teruggekeerd. Bain zei dat Jackson rond 14.30 uur vergezeld van een lijfwacht bij het Santa Ynez Cottage Hospital was gearriveerd en het ziekenhuis kort na 20.00 uur weer had verlaten. ,,Afgezien van zijn rug maakt hij het uitstekend", zei zij.

De 46-jarige popster zag er vrijdag op de slotdag van zijn proces vermoeid uit. Medewerkers van het ziekenhuis meldden dat hij in de voorafgaande nacht de eerste hulp had bezocht. De rechter in het proces droeg de zaak vrijdag over aan de jury om een oordeel te vellen. Het proces werd twee keer onderbroken omdat Jackson naar het ziekenhuis moest. Eén keer had hij griep, de andere keer had hij last van zijn rug. Jackson verscheen te laat en gekleed in pyjama nadat de rechter hem had bevolen naar de rechtszaal te komen

[Novum]

Gerelateerde Artikelen