Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteur Russell Crowe gearresteerd

Shownieuws

Russell Crowe is maandagmorgen in New York gearresteerd omdat hij volgens de politie een telefoon in het gezicht heeft gesmeten van een hotelmedewerker.

Hollywood-acteur Russell Crowe is maandagmorgen in New York gearresteerd omdat hij volgens de politie een telefoon in het gezicht heeft gesmeten van een hotelmedewerker van het 'Soho's Mercer Hotel'. De acteur moet maandagmiddag voor het Manhattan Criminal Court verschijnen.

Volgens politiewoordvoerder Michael Wysokowski werd de van oorsprong Australische acteur kwaad omdat hij geen telefoontje kon plegen naar Australië. "Hij gooide een telefoon naar de hotelmedewerker en sloeg hem in het gezicht. Dat veroorzaakte een aantal lichte verwondingen", aldus Wysokowski.

De politie vertelde verder dat het slachtoffer naar het ziekenhuis is gebracht. Crowe is naar het politiebureau overgebracht, waar hem geweldpleging ten laste is gelegd.

De 41-jarige acteur is in New York om zijn nieuwste film 'Cinderella man' te promoten. De film over bokser Jim Braddock, met naast Crowe in de hoofdrol Renee Zellweger, debuteerde deze week in de Amerikaanse box-office op nummer vier.

Het is niet de eerste keer dat Crowe de media haalt vanwege zijn gewelddadige uitspattingen. Tijdens de uitreiking van de Britse Bafta-Awards in 2002, gaf hij toe dat hij 'onvoorzichtig' en 'onredelijk' had gehandeld tegen een tv-producer. Later dit jaar werd hij door de politie aangehouden na een vechtpartij met een zakenman uit Nieuw Zeeland in een restaurant in Londen.

Crowe is in 2003 getrouwd met actrice Danielle Spencer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen