Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Arnold vindt Roseanne 'ergste ex ter wereld'

Shownieuws

Tom Arnold heeft zijn ex Roseanne Barr flink door het slijk gehaald. De 53-jarige acteur maakte onverwacht zijn opwachting in de afzeikshow Roast of Roseanne.

Tom Arnold heeft zijn ex Roseanne Barr flink door het slijk gehaald. De 53-jarige acteur, die in de jaren negentig vier jaar getrouwd was met Roseanne, maakte onverwacht zijn opwachting in de afzeikshow Roast of Roseanne. Arnold bestempelde de actrice als de 'ergste fucking ex-vrouw van de wereld'.

In het programma, dat maandagavond wordt uitgezonden op Comedy Central, kwam Arnold plotseling het podium op. Voordat Arnold zijn gal spuwde over de actrice was de 59-jarige Roseanne al door onder anderen Jane Lynch belachelijk gemaakt. De actrice keek verbaasd op toen Arnold, die zijn ex achttien jaar niet had gezien, plotseling het podium betrad.

Arnold grapte in het programma onder meer over de schizofrenie van zijn voormalige geliefde. "Ze had 27 persoonlijkheden en daarvan waren er maar twee die mij leuk vonden."

Ook kon Arnold het niet laten om het gewicht van Roseanne, die wel kon lachen om de grappen, naar voren te halen in zijn speech. "Wie is er ooit gearresteerd voor het verdedigen van haar zangcarrière? Deze meneer hier. En heb je ooit wel een mes op je keel gehad omdat je op haar dieetkoekjes had gespuugd?"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen